+45 33 32 12 40

Find en Forhandler.

Figurator EXT sælges gennem udvalgte partnere ikke kun i Danmark men også internationalt i lande som Norge, England, Skotland, USA, Malaysia og Australien hvilket er en fordel for jer hvis i arbejder i mere end et land.

Kontakt os pr. telefon, mail, eller gennem vores kontaktside du finder her.

Bliv Forhandler.

Vi er interesseret i at udvide vores partnerkanal, med professionelle IT virksomheder der deler vores ambition om at levere effektive ERP implementeringer til deres kunder, og samtidigt opnå vækst i deres egen forretning.

Som en af vores partnere, vil du have få mulighed for at sælge og implementere FIGURATOR EXT med en meget konkurrencedygtig pris struktur. Sammenlagt med næsten enestående muligheder for at reelt (direkte ikke API) at tilpasse / tilføje funktionalitet, og helt frit valg omkring drift er der næsten ubegrænsede muligheder for at tjene gode penge på jeres projekter.

Hos Figurator International stræber vi efter at være en agil organisation, hvor vi søger at supportere vores partnere på et meget personligt plan fordi vi er klar over der bag enhver succesfuld ERP Implementation befinder sig kompetente dedikerede mennesker. Vores succes er ikke større end vores partneres.